Hae opettajaksi

Näkymätön Akatemia hakee uusia opettajia

Etsimme Näkymättömään Akatemiaan uusia opettajia: Onko sinulla aiheeseen sopiva verkkokurssi, mutta et tiedä miten laittaa se myyntiin? Haluatko liittyä opettajaksi online-akatemiaan, johon on rekisteröitynyt satoja asiakkaita? Oletko haaveillut omasta verkkokurssista tai useammastakin, mutta et ole löytänyt siihen sopivaa pohjaa tai et tiedä miten verkkokurssi rakennetaan? Näkymättömän Akatemian opettajana saat tukea ja ohjausta kurssien rakentamisessa, valmiin sivuston koululle ja kursseille, ei kuukausikuluja ja pääset mukaan mukavaan yhteisöön.

Kuinka haet opettajaksi?

Lue ohjeet alta ja ota meihin yhteyttä

Etsimme Näkymättömään Akatemiaan uusia opettajia: Onko sinulla aiheeseen sopiva verkkokurssi, mutta et tiedä miten laittaa se myyntiin? Haluatko liittyä opettajaksi online-akatemiaan, johon on rekisteröitynyt satoja asiakkaita? Oletko haaveillut omasta verkkokurssista tai useammastakin, mutta et ole löytänyt siihen sopivaa pohjaa tai et tiedä miten verkkokurssi rakennetaan?

Näkymättömän Akatemian opettajana saat tukea ja ohjausta kurssien rakentamisessa, valmiin sivuston koululle ja kursseille, ei kuukausikuluja ja pääset mukaan mukavaan yhteisöön. Jos olet kiinnostunut liittymään Näkymättömän Akatemian opettajaksi, laita ehdotuksesi ja kysymykset osoitteeseen info@nakymatonakatemia.fi
Sinun ei tarvitse rakentaa itse verkkokurssialustaa eikä maksaa kalliita kuukausikuluja. Voit lähettää kurssisi sisällön meille ja yhdessä kanssamme tehdä kurssista näköisesi.

Näkymättömällä Akatemialla on valmiina satoja oppilaita, jotka odottavat innolla uutta kurssimateriaalia. Me myös mainostamme ja markkinoimme kaikkien opettajien kursseja useilla somekanavillamme.
Etsimme opettajia, jotka voivat tarjota Näkymättömään Akatemiaan kursseja, jotka liittyvät esimerkiksi magiaan, noituuteen, luonnonuskontoihin ja mytologiaan.

Jos olet kiinnostunut liittymään Näkymättömän Akatemian opettajaksi, laita ehdotuksesi ja kysymykset osoitteeseen info@nakymatonakatemia.fi